Politika piškotkov

Zadnja posodobitev: 26. 07. 2023

Uvod

Dobrodošli na spletni strani mojeprvodelo.com. Ta politika piškotkov pojasnjuje, kako uporabljamo piškotke in druge sledilne tehnologije na naši spletni strani.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku ali mobilni napravi, ko obiščete spletno mesto. Ob naslednjem obisku spletnega mesta piškotek omogoča, da vas prepozna in prilagodi vašo uporabniško izkušnjo. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike.

Kako upravljati piškotke?

Če želite zavrniti uporabo piškotkov ali želite izbrisati obstoječe piškotke, lahko to storite z uporabo nastavitev brskalnika. Postopki za upravljanje piškotkov se lahko razlikujejo glede na vrsto brskalnika, zato vam priporočamo, da se seznanite z ustreznimi navodili v brskalniku, ki ga uporabljate.

Vse piškotke, ki so že nameščeni na vaši napravi, lahko izbrišete tako, da počistite zgodovino brskanja v vašem brskalniku. S tem boste odstranili vse piškotke z vseh spletišč, ki ste jih obiskali.

Zavedati pa se morate, da lahko izgubite tudi nekatere shranjene informacije (npr. shranjene podatke za prijavo ali svoje izbire znotraj spletišč).

Če želite upravljati s piškotki v svojem spletnem brskalniku, smo za vas poiskali navodila za vse najbolj popularne brskalnike. Za ogled kliknite na povezavo ob ustreznem brskalniku:

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Na naši spletni strani uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

Ime Namen Trajanje Upravljalec podatkov
wordpress-test-cookie Preverja, če brskalnik omogoča nastavitev piškotkov. Preverjanje združljivosti s piškotki na strani, ki temelji na platformi WordPress do konca obiska spletne strani spletno mesto
cookie-banner-seen Ohranitev nastavitev piškotkov 1 teden spletno mesto
pll_language Ohranitev nastavitev jezika brskalnika 1 leto spletno mesto
didomi_token Ohranitev nastavitev soglasij 1 leto Didomi

 

Spremembe politike piškotkov

Lahko si pridržujemo pravico do spremembe te politike piškotkov. V primeru sprememb bomo posodobili datum zadnje posodobitve na vrhu te politike. Spodbujamo vas, da redno pregledujete to politiko, da boste obveščeni o naših praksah z uporabo piškotkov.

Kontakt

Upamo, da smo bili dovolj izčrpni z informacijami, da ste vsaj v grobem razumeli, kaj so piškotki in za kaj jih potrebujemo. S pregledovanjem spletnih strani zaposlitvenega portala MojeDelo.com se strinjate z uporabo piškotkov. Piškotke lahko seveda vedno onemogočite.

Za vsa dodatna vprašanja in pomisleke smo vam vedno na voljo na podpora@mojedelo.com

Upravljavec spletnega mesta mojeprvodelo.com:
Styria digital marketplaces,
Verovškova ulica 55,
1000 Ljubljana